Call Now Send Message
dummy

Case Study: Bedford Court Mansions

WC1

150319_BPR_Bedford Court Mansions_Shot03_020 crop 150319_BPR_Bedford Court Mansions_Shot02_009 crop 150319_BPR_Bedford Court Mansions_Shot07_012

Following the successful refurbishment of the communal staircase in one block, we were appointed to undertake further work.

This included refurbishing the communal staircase in another block, installing new power and water distribution to all flats, removing a roadway, installing a new entranceway using structural steel laid with York stone paving slabs and constructing a new porter’s lodge. The works involved close liaison with the appointed architect and their team to achieve the required exacting finish.

Thank you for completing a complex job to a high
standard

Board member

Accredited by


accreditation accreditation accreditation accreditation accreditation accreditation accreditation